Pages

Welcome

Welcome to our blog, a bilingual one like our wiki. Enjoy the amazing projects of Winners Education students and encourage their learning with your positive comments! Join us!

Καλώς ορίσατε στο blog μας, δίγλωσσο και αυτό όπως και το wiki μας
Απολαύστε τα καταπληκτικά projects των μαθητών της Winners Education και ενθαρρύνετε τους να απογειώσουν την μάθηση τους με τα θετικά σας σχόλια! Γίνετε μέλη!

Wednesday, December 25, 2013

Παγκόσμια Διάκριση της Winners Education στην εκαιδευτικη χρήση των Social Media

winner_best_social (1)

Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα με νέα μέσα επικοινωνίας να αλλάζουν τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της ζωής μας και φυσικά και στην εκπαίδευση!
Γνωρίζατε το YouTube ή το Facebook πριν από 10 χρόνια?                                                   
Κι όμως, αυτή την στιγμή to YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης πληροφοριών παγκόσμια  μετα το Google, ενώ  μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί ανακαλύπτουν την δυναμική του video και της εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης και το χρησιμοποιούν για να προσφέρουν μαθήματα από πυρηνική φυσική μέχρι ψυχολογία.
Το δε Facebook, αν ήταν χώρα, θα ήταν η τρίτη μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα στον κόσμο μετα την Κίνα και τις ΗΠΑ! 
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Για κάποιους από εμάς ίσως τίποτα, για τα παιδιά μας όμως τα πάντα! Οι μαθητές του σήμερα προετοιμάζονται για έναν κόσμο του οποίου  την μορφή δεν γνωρίζουμε, και η εκπαίδευση είναι ένας από τους τομείς που επηρεάζεται πιο ριζικά! Ένα γεγονός ειναι βέβαιο: Η τεχνολογία και η κοινωνική δικτύωση θα ειναι οπωσδήποτε μέρος της ζωής τους. Καθήκον μας ως εκπαιδευτικών και γονιών ειναι να  διδάξουμε στα παιδιά μας τον ασφαλή τρόπο να ανοίξουν το παράθυρο στις άπειρες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά τους. 
Η Winners Education με πάθος υποστηρίζει αυτές τις αρχές και την ανάγκη να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να γίνουν Πολίτες του Κόσμου. Ένας από τους τρεις πυλώνες της εκπαιδευσης στο σχολείο μας ειναι η Επικοινωνία που, όταν συνδυάζεται με την Καινοτομία μέσω τεχνολογίας,  κάνει την Winners Education να διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο!
Η πιο πρόσφατη παγκόσμια  διάκριση που κατέκτησε το σχολείο μας ως μέλος της Διεθνούς Ομάδας Εκπαιδευτικών όπου ανήκουμε στο Skype, HLW Skypers, είναι η ανακήρυξη της ομάδας μας ως νικήτριας στην κατηγορία της καλύτερης εκπαιδευτικης χρήσης των Κοινωνικών Δικτύων. 
Οι μαθητές της  Winners Education θα απολαμβάνουν πάντα απλά την καλύτερη εκπαίδευση που υπάρχει!

No comments:

Post a Comment